iphone-zaostava-za-konkurenci-pripustil-steve-wozniak
Apple Novinka iPhone zaostává za konkurencí, připustil Steve Wozniak

iPhone zaostává za konkurencí, připustil Steve Wozniak

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2013 18:00 10

Apple ztrácí své výsadní postavení a je momentálně v oblasti mobilních telefonů poněkud pozadu. V rozhovoru s německým časopisem Wirtschafts Woche to uvedl jeden z nejznámějších mužů světa informačních technologií Steve Wozniak.

Reklama

Nepřehlédněte:

TOP ELEVEN – SKORO TEN NEJLEPŠÍ FOTBALOVÝ MANAGER

Woz, který v roce 1976 spoluzakládal s Jobsem v oblasti Silicon Valley, konkrétně ve městě Cupertino, společnost Apple Computers, bije na poplach. Podle něj Apple momentálně čelí velkému tlaku ze strany konkurenčních výrobců. Zejména pak od Samsungu, o kterém řekl, že je velký konkurent, který využil šance a proto dnes vyrábí skvělé produkty.

I přesto je ale přesvědčený o tom, že společnost Apple bude i nadále velmi zisková a dlouhodobě zůstane na špičce. Pomocí jí k tomu mají mimo jiné i loajální zákazníci, kteří v den uvedení čekají ve frontě dlouhé hodiny, aby si její produkty odnesli domů.

Tohoto „rituálu“ se každoročně zúčastňuje i sám Wozniak, který se svěřil s tím, že uvedení každého produktu s iOS je pro něj něco jako koncert, který se musí prožít na vlastní kůži.

iPhone zaostává za konkurencí, připustil Steve Wozniak
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AppleInsider

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama