intel-msi-skolni-ajtak-nezmeskejte-novou-soutez-pro-stredoskolaky
Novinka Intel MSI Školní Ajťák: nezmeškejte novou soutěž pro středoškoláky

Intel MSI Školní Ajťák: nezmeškejte novou soutěž pro středoškoláky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2011 18:30 6

Studenti středních škol si znovu mohou porovnat své znalosti z oblasti IT, internetu a sociálních sítí a ještě k tomu třeba vyhrát parádní notebook od MSI nebo procesor Sandy Bridge.

Reklama

Zítra odstartuje třetí ročník největší středoškolské IT soutěže – Intel MSI Školní Ajťák. Jde o akci pro studenty středních škol, ve které bude IT potěr odpovídat na otázky z oblasti softwaru, hardwaru, sociálních sítí a moderních technologií.

Otázky budou rozděleny do dvou kategorií. Ty snazší odpovídají obecným znalostem. Těžší naopak důkladně prověří mozkové závity, aby do finále postoupili ti nejlepší. Pro odpověď na každou otázku je vyhrazen časový limit 80 vteřin.

A o co, že se to hraje?

Vítěz se může těšit na našlapaný notebook MSI CR640 a router Cisco Linksys E-Series. Pro další místa je připraven dvoujádrový procesor Core i3-2100 postavený na 32nm mikroarchitektuře Sandy Bridge, počítačové hry a drobný hardware.

Celkem se soutěží o ceny v celkové hodnotě 40 tisíc korun.

Systém soutěže:

Základní kolo proběhne online na portálu Grunex (studenti nemusí nikam cestovat, stačí jim PC s internetem, např. ve školní učebně v době výuky). V níže vypsaných termínech se studenti přihlásí do našeho systému a vyplní test, který potrvá maximálně 40 minut (na studenty čeká 30 otázek, na každou je limit 80 vteřin).

Čtrnáct nejlepších postoupí do pražského finále do počítačového klubu BattleZone, které se uskuteční v pátek 9.12. 2011. Z každé školy mohou do finále postoupit pouze dva nejlepší studenti!

Termíny základních kol:

  • 1.termín : 30.11.2011 od 8:00 do 15:00

  • 2.termín : 1.12.2011 od 8:00 do 15:00

  • 3.termín : 2.12.2011 od 8:00 do 15:00

Intel MSI Školní Ajťák: nezmeškejte novou soutěž pro středoškoláky
i Zdroj: PCTuning.cz

Každá škola může přihlásit neomezený počet účastníků. Účast v soutěži je samozřejmě zdarma. Studenti si mohou vybrat jakýkoliv termín, ovšem každý student se může online kola zúčastnit pouze jednou.

Registrace:

Registraci provedete zasláním mailu na adresu skoly(zavináč)grunex.com Do předmětu uveďte název Vaší školy, a do textu zprávy počet studentů, které chcete do soutěže přihlásit.

Na základě tohoto mailu budete registrováni do soutěže a dostanete podrobné instrukce, jakým způsobem bude online základní kolo probíhat.

Důležité odkazy:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama