iiyama-uvadi-velkoformatovy-dotykovy-panel-prolite-te5564mis-b1ag
Novinka iiyama uvádí velkoformátový dotykový panel ProLite TE5564MIS-B1AG

iiyama uvádí velkoformátový dotykový panel ProLite TE5564MIS-B1AG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2014 11:30

Japonská společnost iiyama představila nový profesionální velkoformátový dotykový panelProLite TE5564MIS-B1AG. Nové infračervené ovládání se snímáním až šesti doteků současně a výkonný IPS panel jsou zárukou skvělého obrazu a širokých možností využití.

Reklama

Model ProLite TE5564MIS je 55" multidotykový zobrazovač založený na nejnovějších optických technologiích pro dotykové obrazovky (infračervené ovládání s až 6 současnými doteky) s Full HD rozlišením 1920 × 1080 bodů a LED podsvícením. Díky použité IPS technologii, kontrastnímu poměru 1400:1 a jasu 310 cd/m2, se tento velkoformátový monitor vyznačuje skvělými zobrazovacími vlastnostmi, což ocení zejména zákazníci v retailu, vzdělávacích zařízeních nebo moderních kancelářích.

K základní výbavě ProLite TE5564MIS patří nástroje pro video konference PIP a PBP a zpracování obrazu z více vstupů. Nový panel nabízí i speciální senzor okolního osvětlení, který automaticky přizpůsobuje zobrazení tak, aby bylo dosaženo maximální kvality obrazu. Jeho přidanou hodnotou je výrazná úspora nákladů na energii. Díky ochrannému sklu s antireflexní vrstvou je nový ProLite TE5564MIS ideálním řešením i pro ty nejnáročnější aplikace, jako jsou školní třídy nebo výlohy obchodních domů.

Tento model je dostupný přibližně za 46 000 Kč bez DPH a poplatků. Výrobce na něj poskytuje standardní záruku tři roky.

iiyama uvádí velkoformátový dotykový panel ProLite TE5564MIS-B1AG
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: iiyama TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama