ideapad-s12-s-ionem-zpozden
Novinka IdeaPad S12 s IONem zpožděn

IdeaPad S12 s IONem zpožděn

Jan Šorfa

Jan Šorfa

21. 8. 2009 00:00 5

Společnost Lenovo plánovalo vypuštění prvního netbooku postaveného na platformě ION již toto léto, ale vydání se o něco opozdí.

Reklama

Datum vydání nového Lenova IdeaPad S12 založeného na čipsetu Nvdia ION byl posunut až na říjen. Zdá se, že Lenovo odkládá datum vydání do doby, kdy bude oficiálně vypuštěn operační systém Microsoft Windows 7. Všechno nasvědčuje tomu, že Lenovo hodlá osazovat svůj netbook novým operačním systémem, který nabízí mnohem větší možnosti, než současné operační systémy (samozřejmě vylepší i prodejnost).

IdeaPad S12 s IONem zpožděn
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Lenovo IdeaPad S12 je vybaven 12.1“ displejem s LED podsvícením a nativním rozlišením 1280x800, plnohodnotnou klávesnicí, procesorem Intel Atom N270 s frekvencí 1.6 GHz, 1 GB RAM, integrovaným grafickým jádrem GeForce 9400M. Očekává se, že cena netbooku IdeaPad S12 by neměla přesáhnout 550 dolarů (cca 11000 Kč).

Pro ostatní, kteří neholdují verzi s ovidia ION, bude Lenovo nabízet další dva modely IdeaPad S12. První model bude založen na platformě Intel s procesorem Atom a druhý model na platformě VIA s procesorem Nano.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama