htc-raider-4g-1-5ghz-dvoujadrovy-procesor-a-podpora-lte
Novinka HTC Raider 4G: 1,5GHz dvoujádrový procesor a podpora LTE

HTC Raider 4G: 1,5GHz dvoujádrový procesor a podpora LTE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2011 10:50 7

Populární tchajwanský výrobce se zaměřil zejména na hardware a výkon, kvalitní fotoaparát a podporu rychlých sítí 4G.

Reklama

HTC představilo svůj nejnovější smartphone Raider 4G, který se vyznačuje především podporou sítí LTE s maximální rychlostí přenosu dat až 100 Mbps. Výrobce tímto modelem cílí na náročné uživatele. Dokládá to displej s úhlopříčkou 4,5“ a jemným qHD rozlišením 960 × 540 px a dvoujádrové SoC od Qualcommu s nominální frekvencí 1,5 GHz.

Vnitřní paměť telefonu, určená pro instalaci aplikací či her, je 16 GB. Operační paměť RAM má 1 GB. Přístroj vypadá velice dobře konstrukčně zpracovaný, jeho rozměry jsou 128,8 × 67 × 11,2 mm. K ovládání je určena čtveřice dotykových tlačítek, v klasickém rozestavení: Domů, Nastavení, Zpět a Vyhledávání.

Na přední straně v horní části je VGA kamera pro videohovory. Na zadní straně vedle systémového mikrofonu naopak snímač s rozlišením 8 Mpx a dvojitým LED přisvícením. Operačním systémem je Android 2.3.4 doplněný o grafickou nadstavbu Sense 3.0.

Raider 4G se do prodeje dostane během příštích několika dnů. Nejdříve se představí v Jižní Koreji a ve Spojených státech.

HTC Raider 4G: 1,5GHz dvoujádrový procesor a podpora LTE
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Pocketnow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama