htc-puccini-aneb-koncert-pod-dirigentskou-taktovkou-procesoru-s-taktem-1-5-ghz
Novinka HTC Puccini, aneb koncert pod dirigentskou taktovkou procesoru s taktem 1,5 GHz

HTC Puccini, aneb koncert pod dirigentskou taktovkou procesoru s taktem 1,5 GHz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2011 09:30 4

Na trhu se objeví na podzim a dostane výkonný dvoujádrový procesor s frekvencí 1,5 GHz. Potěší i aktuální verze Androidu.

Reklama

Kromě multimediálního tabletu Flyer, který se začal nedávno prodávat i v České republice, připravuje etablované HTC svůj druhý model s označením Puccini.

Ten patří, stejně jako např. iPad, do rodiny větších tabletů. Nabídne displej s úhlopříčkou 10,1“ a rozlišením 1280 × 800 obrazových bodů. A podle dosavadních zpráv se na trhu objeví už ve třetím čtvrtletí.

Na rozdíl od Flyeru, který byl neaktuální (starší verze Androida, cena a pouze jednojádrový procesor) už před tím, než se začal prodávat, vypadá Puccini zajímavě. Koncert pod dirigentskou taktovkou dvoujádrového procesoru Qualcomm MSM8660 s frekvencí 1,5 GHz dává tušit slušnému výkonu a uživatelskému zážitku. Grafická část Adreno 220 zvládne vykreslit i nejnáročnější hry.

Kromě toho se zatím hovoří i o 1 GB paměti, 32 GB vnitřní paměti, dvou kamerách a baterii v kapacitě 4000 mAh. Operačním systémem bude Android 3.0.1 Honeycomb.

HTC Puccini, aneb koncert pod dirigentskou taktovkou procesoru s taktem 1,5 GHz
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: pcmag

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama