htc-flyer-tablet-s-1-5ghz-procesorem-se-zacne-prodavat-9-kvetna
Novinka HTC Flyer: tablet s 1,5GHz procesorem se začne prodávat 9. května

HTC Flyer: tablet s 1,5GHz procesorem se začne prodávat 9. května

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2011 10:30 6

Jde o menší tablet, jehož devízou je vylepšené rozhraní HTC Sense, na vysokou frekvenci taktovaný procesor a 1 GB paměti RAM.

Reklama

Ačkoli taiwanské HTC původně slibovalo, že jeho multimediální tablet Flyer dorazí do obchodů až ve druhé polovině roku, není tomu tak. Výrobce včera k velkému překvapení a radosti příznivců značky oznámil, že zařízení se začne prodávat už 9. května.

Jak jsme vás dříve informovali, Flyer patří do rodiny menších tabletů na trhu. Má displej s úhlopříčkou 7“ a rozlišením 1024 × 600 pixelů, hmotnost 420 gramů.

Operačním systémem je Android 2.3.3, aktualizace na Honeycomb (Android 3.0) údajně bude přístupná v následujících měsících. Procesor je vyráběn společností Qualcomm a pracuje na nominální frekvenci 1,5 GHz. HTC také nezapomnělo vylepšit své uživatelské rozhraní Sense, kdy budete moci využít přístupu k aplikacím skrze 3D nabídku.

Nepřehlédněte:

Mobilní telefon HTC Thunderbolt přetaktován na 2016 MHz!

Na zadní straně naleznete snímač s rozlišením 5 Mpx a automatickým zaostřováním, vpředu 1,3Mpx kameru, kterou můžete využít pro videohovory. Přístroj pracuje s 1 GB paměti RAM a v základu poskytne 32 GB vnitřní paměti. Ale pokud se vám to zdá nedostatečné, lze ji navýšit prostřednictvím rozšiřujících microSD karet.

V inventáři nechybí ani akcelerometr, GPS modul, digitální kompas a baterie s kapacitou 4000 mAh. Flyer se začne prodávat za hruba 12 000 Kč s DPH.

HTC Flyer: tablet s 1,5GHz procesorem se začne prodávat 9. května
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama