Hra 911 Operator zdarma na Epicu – chcete rozhodovat o tom, kam vyrazí policejní komando a kdo sundá kočku ze stromu?
i Zdroj: Jutsu Games
Novinka Hra 911 Operator zdarma na Epicu – chcete rozhodovat o tom, kam vyrazí policejní komando a kdo sundá kočku ze stromu?

Hra 911 Operator zdarma na Epicu – chcete rozhodovat o tom, kam vyrazí policejní komando a kdo sundá kočku ze stromu?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

14. 9. 2023 19:15

Práce operátora tísňové linky není pro ustrašené a nervní jedince. Musíte být pevní, rozhodní, analyticky přesní a absolutně v klidu.

Reklama

Asi se shodneme na tom, že taková práce je zatraceně zodpovědná, náročná a stresující. Proč byste ji tedy měli zkoušet? Protože je to výzva a když to zkazíte, maximálně se plesknete do čela řka, že já vůl neposlal hasiče jinam. Takže ve hře 911 Operator budete držet dohled nad jednotkami hasičů, policistů, lékařů a budete reagovat na události, které se vám budou vršit na virtuálním operačním středisku. A musíte se sakra otáčet, abyste dokázali včasně a hlavně dobře reagovat na nastalé situace. Nemá cenu posílat hasiče k loupežnému přepadení nebo zásahovku k infarktu.

Je třeba se orientovat podle rozložení jednotek po městě, kdo má kam blíž, znát město, polohu stanic, nemocnic a podobně. K tomu je nutné se postarat i o ansámbl zaměstnanců, najímat nové lidi, řešit vozový park a vůbec to vypadá na plnou myš práce. Událostí k řešení je hromada a je možno si vybrat z mnoha měst, kde se budete ohánět (i v ČR), tudíž stereotyp jen tak nehrozí. Jakkoli to zní prapodivně, 911 Operator je velice propracovaná hra, která si na Steamu drží hodnocení 9/10 a v dobové české recenzi dostala 8/10, tudíž berte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama