herni-mys-ozone-argon-oceloteworld-je-nyni-k-dostani-i-v-ceske-republice
Novinka Herní myš Ozone Argon OceloteWorld je nyní k dostání i v České Republice

Herní myš Ozone Argon OceloteWorld je nyní k dostání i v České Republice

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2015 13:30 3

Společnost Ozone uvádí na trh herní Argon OceloteWorld, na jejímž vývoji se spolupodílel celosvětově známý profesionální hráč MOBA hry League of Legends a bývalý člen týmu SK Gaming Carlos „Ocelote“ Rodriguez Santiago.

Reklama

Nová herní myš Argon OceloteWorld je díky svému symetrickému designu určena pro praváky i pro leváky. Na spodní straně najdeme kvalitní laserový snímač ADNS 9800. Hodnota DPI je plně přizpůsobitelná a může být „za pochodu“ změněna v rozmezí 100 až 8 200 dpi. Výchozí hodnoty jsou: 800/1800/4000/8200. Do útrob myši výrobce umístil také 128kB vnitřní paměť, do níž lze ukládat makra.

Na těle novinky je rozmístěných celkem devět programovatelných tlačítek. Pomocí jednoduchého softwaru si hráči mohou nejen nastavit makra a citlivost snímače, ale také si upravovat intenzitu podsvícení čtyř oranžových diod. Pod levým a pravým tlačítkem nalezneme kvalitní spínače Omron s životností až 20 milionů kliknutí.

Povrch je z velké části tvořen gumovou úpravou, která by měla zabraňovat vyklouznutí myši z ruky. Argon OceloteWorld nabízí také možnost váhového nastavení pomocí čtyř 4,5gramových závaží. Základní hmotnost 125 gramů (bez kabelu) tak lze pomocí závaží zvýšit o dalších 18 gramů. Celkové rozměry myši jsou 124,6 × 66,9 × 40 mm. Pletený kabel, který slouží pro připojení k počítači, má délku 180 centimetrů a na svém konci pozlacený USB konektor.

Cena gamingového modelu Argon OceloteWorld pro český trh se má pohybovat kolem částky 1 600 Kč.

Herní myš Ozone Argon OceloteWorld je nyní k dostání i v České Republice
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama