google-zacal-s-distribuci-androidu-4-1-jelly-bean-pro-galaxy-nexus
Novinka Google začal s distribucí Androidu 4.1 Jelly Bean pro Galaxy Nexus

Google začal s distribucí Androidu 4.1 Jelly Bean pro Galaxy Nexus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 7. 2012 13:15 7

Google právě oznámil, že spustil distribuci nové verze mobilní systému Android, s níž se setkáváme pod označením Jelly Bean. V první vlně je dostupná pro smartphony Galaxy Nexus, konkrétně HSPA+ verze. Během několika dalších dnů se pak dočkají i majitelé Nexusu S, tabletu Xoom a dalších modelů Galaxy Nexusu.

Reklama

Nepřehlédněte: Číňané okopírovali smartphone Samsung Galaxy S III a prodávají ho za 209 dolarů

Aktualizace „želatinového bonbónu“ je distribuována formou OTA, čili vzduchem. Android 4.1 Jelly Bean nepřináší na první pohled takové změny a podstatná vylepšení, jako tomu bylo u předchozí verze Ice Cream Sandwich.

Mezi jeho největší novinky patří Project Butter (projekt máslo) – reakce systému na dotykové pokyny jsou nyní rychlejší a animace plynulejší, nový systém notifikací a funkce Google Now, což je, dá se říct, obdoba hlasové asistentky Siri od Applu.

Chcete se dozvědět více o nových chytrých telefonech, tabletech a aplikacích pro ně? Navštivte náš nový web Světaplikací!

Šťastní majitelé tabletu Nexus 7 dnes také mají důvod k radosti. Na jejich zařízení momentálně míří Android 4.1.1, který přináší podporu platebního systému Google Wallet.

Google začal s distribucí Androidu 4.1 Jelly Bean pro Galaxy Nexus
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Google+

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama