google-pry-pouziva-na-62-milionu-lidi
Novinka Google+ prý používá na 62 milionů lidí

Google+ prý používá na 62 milionů lidí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 12. 2011 10:15 2

Další z odpovědí Googlu na fenomén Facebook údajně získala od svého spustění již přes 62 miliónů uživatelů celosvětově.

Reklama

Novou společenskou síť amerického internetového giganta podle posledních odhadů používá už kolem 62 milionů lidí. Informoval o tom statistik Paul Allen, dle kterého Google+ zaznamenala citelný nárůst uživatelů především v prosinci.

Nepřehlédněte:

Sociální služba Google+ je dostupná bez pozvánek

V další krátkodobé předpovědi údajně služba denně získá až 625 tisíc nových uživatelů (Andy Rubin před týdnem uvedl, že Google zaznamená denně 700 tisíc aktivací Android zařízení) a koncem února by mohla oslavit milník 100 milionů uživatelů.

K současnému stavu Allen uvedl: „Očekávám, že růst se nadále zrychlí. Google dal najevo, že bude pokračovat v integraci služby do svých dalších produktů. Já osobně si myslím, že příští rok bude pro tuto platformu klíčový a věřím, že na konci roku by mohla hostit již přes 400 milionů uživatelů“.

Je nutné podotknout, že jde pouze o odhad a výsledné číslo se může velmi lišit. Navíc není úplně tak zřejmé, kolik uživatelů službu denně opravdu aktivně využívá a jak velký počet tvoří tzv. mrtvé účty.

Jen pro zajímavost, Mark Zuckerberg se nedávno pochlubil tím, že na Facebook se denně přihlásí více než 500 milionů uživatelů.

Google+ prý používá na 62 milionů lidí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama