google-chrome-jiz-popatnacte-vyzkousejte-nejnovejsi-testovaci-verzi-oblibeneho-prohlizece
Novinka Google Chrome již popatnácté: Vyzkoušejte nejnovější testovací verzi oblíbeného prohlížeče

Google Chrome již popatnácté: Vyzkoušejte nejnovější testovací verzi oblíbeného prohlížeče

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

25. 8. 2011 14:00 8

Internetový gigant nelení a chrlí jednu verzi za druhou. Nyní si můžeme vyzkoušet náhled do 15.0.861.0, která opravuje nemalý počet chyb. 

Reklama

Google Chrome se po agresivní kampani zařadil mezi nejpoužívanější prohlížeče na trhu a za sebou nechal i taková zvučná jména, jako jsou Opera se Safari. Že kampaň nelhala a jedná se o opravdového rychlíka jsme zjistili i v našem malém srovnávacím testu, stejně jako se dá mluvit o povedeném celku po stránce bezpečnosti i zpracování.

Google Chrome již popatnácté: Vyzkoušejte nejnovější testovací verzi oblíbeného prohlížeče
i Zdroj: PCTuning.cz

Internetový gigant Google začal stejně jako osatatní výrobci s častým vydáváním aktualizací a nyní se necházíme u verze s kulatou patnáctkou v názvu. Mezi její hlavní vylepšení patří aktualizovaný javacriptový engine V8 (nyní verze 3.5.7.0) a nechybí spousta oprav. Problém s náhledy tisku prý ale zůstává aktuální.

Verze pro Windows se dočkala především oprav chyb způsobujících pády, stejně tak ta pro Mac, který přidává opravu pádů při běhu na sestavě s grafikou nVidia. Linuxákům pak konečně zmizí trable s chybou znemožňující uzavření tabů kliknutím na křížek.

Na kompletní seznam oprav a vylepšení se můžete podívat na stránkách vývojářů, kde lze stáhnout všechny aktuální a vývojové verze browseru (včetně zmiňované 15.0.861.0).

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama