gigabyte-pripravuje-dve-geforce-gtx-570-s-chladicem-windforce-3x
Novinka Gigabyte připravuje dvě GeForce GTX 570 s chladičem WindForce 3X

Gigabyte připravuje dvě GeForce GTX 570 s chladičem WindForce 3X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 7. 2011 10:15 2

Kromě prověřeného chlazení, které to referenční nechává daleko za sebou, se můžete těšit i na součástky třídy Ultra Durable VGA.

Reklama

Na trh se v příštích dnech dostanou dvě nové GeForce GTX 570 z dílen výrobce Gigabyte Technology. Půjde o první a druhou revizi modelu GV-N570UD-13I, který je vybaven chladičem WindForce 3X s trojicí masivních heat-pipe a stejným počtem větráků s PWM regulací.

Tišťák v typické modré barvě je vybaven součástkami třídy Ultra Durable VGA, tzn, že můžete očekávat kvalitní japonské kondenzátory, Low RDS MOSFETy, apod. Bohužel, frekvence jsou referenční. Výrobce jakoby se možná zalekl léta a držel se zbytečně při zemi. Jádro GF110 s aktivními 480 CUDA jednotkami pracuje na 732 MHz, 1280 MB paměti typu GDDR5 na 3800 MHz. Sběrnice má šířku 320 bitů.

GV-N570UD-13I rev 1.0 pro napájení využívá jeden šestipinový a osmipinový PCIe konektor a má na záslepce dva výstupy DVI a jeden mini HDMI. Druhý model si vystačí s dvojicí šestipinových konektorů a v oblasti konektivity nabídne dva výstupy DVI, jeden HDMI a DisplayPort.

V jednom nejmenovaném španělském internetovém obchodu se cena první revize pohybuje na hranici 318 euro. O druhé se nehovoří.

Gigabyte připravuje dvě GeForce GTX 570 s chladičem WindForce 3X
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama