genius-gila-profesionalni-mys-pro-hrani-strategii
Novinka Genius Gila: Profesionální myš pro hraní strategií

Genius Gila: Profesionální myš pro hraní strategií

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

22. 11. 2012 06:00 2

Myška má laserový senzor s rozlišením až 8200 DPI a 8 programovatelných tlačítek. Pomocí dodávaného programu lze nastavit plno možností, včetně podsvícení.

Reklama

Herní myši se také dají rozdělovat do kategorií podle stylu her, pro které jsou určeny či doporučeny. Jednou takovou je i Gila. A je to zatím třetí herní myš od Geniusu. Gila je určená pro hraní MMO a RTS her, tedy většinou strategie. Pro to je tu určeno celkem 12 tlačítek, mimo levého, pravého a středního tu tedy je tlačítko pro změnu citlivosti senzoru a 8 makro tlačítek.

Genius Gila: Profesionální myš pro hraní strategií
i Zdroj: PCTuning.cz

Makra jsou uložena ve 32KB vnitřní paměti. Myš tak můžete přenášet mezi počítači, aniž byste ztratili její nastavení. Rozsah nastavení laserového senzoru začíná na 200 a končí na 8200 DPI. Součástí myšky je také šest závažíček – každé s váhou 4,5 gramů. Přes to, že je myš určena pro strategie, lze také na makro tlačítko nastavit funkci Sniper, při které se DPI sníží a vy tak můžete velice přesně zamířit.

Podsvícení je ve 3 oblastech myši a lze jej libovolně měnit. Tvoří jej diody základního barevného spektra RGB, pomocí nichž můžete vytvořit jakoukoli barvu. Genius Gila bude stát okolo 100 dolarů (2 400 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama