foxconn-uz-pry-vyrabi-150-tisic-novych-iphonu-5-denne
Apple Novinka Foxconn už prý vyrábí 150 tisíc nových iPhonů 5 denně

Foxconn už prý vyrábí 150 tisíc nových iPhonů 5 denně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2011 14:45 46

Nejmenované zdroje z firem, které Foxconnu dodávají komponenty do nových přístrojů, tvrdí, že denně je vyrobeno 150 tisíc nových iPhonů.

Reklama

Přestože se iPhonu 5 nedočkáme dříve než za měsíc, čínské továrny Foxconnu již prý produkují 150 tisíc nových zařízení denně. Informuje o tom server Digitimes, který se opírá o nejmenované zdroje z firem, které Foxconnu dodávají komponenty do nových přístrojů.

Pokud se tempo podaří udržet, bude mít Apple do konce září k dispozici pět až šest milionů kusů nových telefonů. Firma ale ještě oficiálně neoznámila datum uvedení na trh. Zatím nejpravděpodobnějším termínem je první polovina října, což potvrzují i informace amerických operátorů.

Za zdržením prodeje mimo jiné stojí i testování páté generace systému iOS, který se momentálně nachází ve stavu sedmé betaverze. O zařízení jako takovém se toho moc neví. Obecně se dá čekat, že iPhone 5 bude tenčí, nabídne dvoujádrový procesor A5 a také kameru s vyšším rozlišením. Mnozí se také přiklání k tomu, že přijde s větším (zřejmě 4“) displejem, ale to už je čirá spekulace.

Objevují se i informace o možném příchodu iPhone 4S, slabší verze současného modelu, stejně jako o změně tvaru domovského tlačítka, apod. Nic z toho ale nebylo oficiálně potvrzeno.

Nepřehlédněte:

Foxconn do tří let nahradí milion dělníků roboty

Foxconn už prý vyrábí 150 tisíc nových iPhonů 5 denně
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Digitimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama