for-games-2013-2-rocnik-veletrhu-videoher-a-interaktivni-zabavy
Novinka FOR GAMES 2013 - 2. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy

FOR GAMES 2013 - 2. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 8. 2013 19:00

Pořadatelé zvou širokou veřejnost na veletrh interaktivní zábavy, který bude probíhat od 10. Do 13. října 2013 v areálu výstaviště PVA Expo v Praze Letňanech.

Reklama

Jedná se o druhý ročník veletrhu, který probíhá pod záštitou Asociace herního průmyslu ČR a SR. Na veletrhu se setká hráčská veřejnost, herní distributoři, vývojáři a novináři nejen z České, ale i ze Slovenské republiky a ze zahraničí.

FOR GAMES 2013 - 2. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy
i Zdroj: PCTuning.cz

Pořadatelem je společnost ABF, a.s. a souběžně s tímto veletrhem proběhnou také veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a Model Hobby. V loňském roce navštívilo tyto veletrhy dohromady celkem 51 138. Na veletrhu FOR GAMES 2013 bude prezentován nový herní hardware, současné trendy v oblasti interaktivní zábavy a nejočekávanější herní pecky, chystané pro letošní vánoční trh. Pro návštěvníky bude připraven také bohatý doprovodný program.

V rámci veletrhu FOR GAMES proběhne také Mistrovství ČR v počítačových hrách 2013. Základní vstupenka na veletrh stojí 150 Kč, přičemž vstupenka je platná pro všechny souběžné veletrhy. Více informací o této akci najdete na adrese http://www.forgames.cz.

Zdroj: TZ FOR GAMES 2013

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama