firma-leef-prichazi-s-netradicnim-flash-diskem-bridge-3-0
Novinka Firma Leef přichází s netradičním flash diskem Bridge 3.0

Firma Leef přichází s netradičním flash diskem Bridge 3.0

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 12. 2013 15:00 5

Leef Technology Ltd. oznámila vydání nevšedního USB 3.0 flash disku Leef Bridge 3.0, což je jedinečný flash disk, který umožňuje sdílení souborů mezi Android telefony a tablety a PC. 

Reklama

Leef Bridge 3.0 může posloužit jako klasický flash disk, který nabídne kapacity 16, 32 a 64 GB a lze ho připojit pomocí vysokorychlostního USB 3.0 rozhraní. Na těle flash disku je ale umístěn kromě klasického USB konektoru typu A, který poslouží k připojení do PC či Mac PC také micro USB konektorem, pomocí něhož lze připojit chytrý telefon či tablet s tímto rozhraním. Používat lze vždy pouze jeden konektor a to díky "kolébkové" konstrukci.  

Firma Leef přichází s netradičním flash diskem Bridge 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Disk lze zasunout do chytrého zařízení a posléze do PC, díky čemuž můžete snadno sdílet obsah tabletu s PC. Můžete tak snadno kopírovat fotografie, videa či hudbu na flash disk a následně do PC. Kromě toho je Leef Bridge 3.0 schopen číst rychlostí až 90 MB/s, díky čemuž lze hladce přehrávat videa a hudbu přímo z USB flash disku bez zpoždění či zadrhávání. 

Tento netradiční disk by měl v následujících dnes zamířit na pulty obchodů. Produkt má následující doporučené maloobchodní ceny:

  • 16 GB LeefBridge 3.0 - 19,99 dolarů (400 Kč)
  • 32 GB LeefBridge 3.0 - 34,99 dolarů (700 Kč)
  • 64 GB LeefBridge 3.0 - 69,99 dolarů (1 400 Kč)

Zatím není jasné, kdy bude disk k dispozici u nás, ale jeho cena se v našich končinách vyšplhá patrně o něco výš. A to především vzhledem k tomu, že 64 GB verze stejného zařízení s USB 2.0 rozhraním je u nás nyní k dostání za 2 100 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama