duke-nukem-forever-ukazuje-lesbicke-skolacky-a-dalsi-akci-video
Novinka Duke Nukem Forever ukazuje lesbické školačky a další akci [video]

Duke Nukem Forever ukazuje lesbické školačky a další akci [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2011 13:30 21

Blonďatý uličník se představí už za méně než dva měsíce. Zda se DNF stane hitem nevíme, ale zdá se, že o zábavu bude perfektně postaráno.

Reklama

Po delší době vám znovu přinášíme nové video z hraní z očekávané akční pecky Duke Nukem Forever. To bylo prvně promítnuto na dvorní herní výstavě PAX East 2011 a jak ukazuje, máme se opravdu na co těšit. Duke je, zdá se, ve formě.

Hlavní náplní videosnímku je frenetická akce, ale dostane se také na vibrující pomůcku pro osamělé ženy a za odměnu i pohledu na ehmm, dvě školačky, které se mají rády více než je obvyklé ,-)

Podle nedávného prohlášení Randy Pitchforda z Gearboxu DNF nabídne kampaň pro jednoho hráče dlouhou jako tři nebo čtyři díly série Call of Duty. Hra zabere nejméně 16 hodin čistého herního času.

A měli bychom se také dobře bavit, Zárukou toho všeho bude samotný Duke, množství vtipných hlášek a pochopitelně adrenalinová akce. V Anglii si už DNF stihl vysloužit stupeň přístupnosti 18 let a výše, protože údajně obsahuje hrubé násilí, sex, nahotu, vulgární mluvu a odkazy na užívání drog.

V Evropě bude Duke Nukem Forever uveden 6. května na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama