do-prodeje-zamirila-herni-klavesnice-genesis-thor-100
Novinka Do prodeje zamířila herní klávesnice Genesis Thor 100

Do prodeje zamířila herní klávesnice Genesis Thor 100

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2019 12:00

Nová herní klávesnice Genesis Thor 100 s červenými mechanickými spínači má jen 39 kláves v kompaktním rozměru, je programovatelná a má efektní podsvícení.

Reklama

Genesis Thor 100 RGB je programovatelná mechanická herní klávesnice, která navzdory svým malým rozměrům v sobě skrývá poměrně hodně funkcí. Vybavena je pouze 39 klávesami a červenými mechanickými spínači Outemu RED s životností až do 50 milionů kliknutí. Ty má charakterizovat lineární chod, rychlá odezva, nízký bod aktivace (2 mm) a tichý provoz.

Klávesnice obsahuje i užitečný herní software, pomocí kterého můžete ke každé z kláves připsat libovolnou funkci, nebo makro a spustit tak vražednou palbu jediným stisknutím. Navíc aplikace umožňuje naprogramovat různé multimediální funkce či klávesové zkratky. Dále lze zvolit jeden z 10 režimů podsvícení a pro každou klávesu nastavit barvu podsvícení z palety RGB (16 milionů barev). Většina režimů má možnost nastavení úrovně jasu nebo rychlost či směr efektů. V případě potřeby lze podsvícení jednoduše vypnout.

Do prodeje zamířila herní klávesnice Genesis Thor 100
i Zdroj: PCTuning.cz

Thor 100 RGB je vybavena také funkcí N-key Rollover, díky které můžete stisknout libovolný počet kláves ve stejný čas, bez obav, že některé stisknutí nebude zaregistrováno. Dále výrobce zmiňuje, že tělo klávesnice je vyrobeno z odolných materiálů a vyzdvihuje také ergonomickou podpěrku zápěstí.

Cena a dostupnost:

Klávesnice Genesis Thor 100 je k dostání za doporučenou cenu 787 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama