dfi-ut-x58-t3eh8-x58-pro-hrace
Novinka DFI UT X58-T3eH8 - X58 pro hráče

DFI UT X58-T3eH8 - X58 pro hráče

Michal Kleman

Michal Kleman

17. 11. 2008 00:00 3

Série LanParty pro hráče od společnosti DFI bude mít nový přírůstek. Bude jím high-endová deska s novým čipsetem Intel X58 pro procesory s jádrem Bloomfield.

Reklama

DFI Lan Party UT X58-T3eH8 je novinkou pro náročnější hráče. PAtice LGA1366 je určena pro procesory Core i7 s architekturou Nehalem, šest paměťových slotů je připraveno na trojkanálové zapojení DDR3 modulů s taktem až 1333MHz. Pro grafické karty jsou pak vyhrazeny tři PCIe x16 sloty, kde jeden má vždy všech šestnáct linek, prostřední žlutý má pak osm linek, stejně jako spodní zelený slot. Na první pohled také jistě zaujme masivní chladič desky - tzv. "Flame Freezer" má odvést díky externímu modulu teplo od čipsetu i PWM až ven ze skříně.

DFI UT X58-T3eH8 - X58 pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový přírůstek do série LanParty zvládá jak multi-GPU ATI CrossFireX, tak konkurenční řešení Nvidia SLI, a to i se třemi kartami. Na desce je osm SATA 3.0Gbps portů, dva konektory pro gigabitový ethernet a výstup osmikanálového zvukového kodeku. K "nadstandardnímu" příslušenství pak patří EZ Clear tlačítko (mazání CMOS) nebo ochrana proti vDroop. Přítomen bude také speciální Genie BIOS Extreme Edition. Cena této desky je stanovena na 291 Euro a je již v nabídce (například zde).

DFI UT X58-T3eH8 - X58 pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama