desetipalcovy-asus-memo-pad-10-je-v-prodeji-za-kolik
Novinka Desetipalcový Asus MeMO Pad 10 je v prodeji. Za kolik?

Desetipalcový Asus MeMO Pad 10 je v prodeji. Za kolik?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2015 22:00 5

Společnost Asus uvedla na český trh tablet MeMO Pad 10 (ME103K) s úhlopříčkou displeje 10,1 palců a systémem Android 4.4. Novinka je vhodná zejména pro hraní her a prohlížení internetu, čemuž odpovídá i příznivá cenovka.

Reklama

Tablet pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro podpořený 1 GB operační paměti. Zobrazení informací zajišťuje panel typu IPS s rozlišením 1280 × 800 bodů, který je možné ovládat až deseti dotyky současně. Konzumenty multimédií potěší i stereofonní reproduktory se zvukovou technologií SonicMaster. Připojit je ale možné i sluchátka díky 3,5mm konektoru.

MeMO Padu 10 nechybí ani nejrůznější možnosti připojení, konkrétně WiFi rozhraní 802.11 a/b/g/n, podpora navigačních systémů GPS a GLONASS či technologie Miracast, která tablet dokáže bezdrátově připojit k televizoru či projektoru s WiFi, aby bylo možné sdílet filmy, fotografie nebo prezentace.

Tloušťka zařízení je 9,9 mm a jeho hmotnost se zastavila na slušných 525 gramech. Dle výrobce lithium-polymerová baterie udrží tablet v chodu až 9,5 hodin bez nabíjení. Paměť zařízení s kapacitou 16 GB lze ještě rozšířit prostřednictvím slotu pro microSD kartu. Kromě toho má uživatel doživotně bezplatně k dispozici 5 GB na úložišti WebStorage. Tablet běží na operačním systému Android 4.4, který je „maskován“ uživatelskou nadstavbou ZenUI.

Nový MeMO Pad 10 (ME103K) se v České republice prodává za doporučenou cenu 4 990 Kč s DPH.

Desetipalcový Asus MeMO Pad 10 je v prodeji. Za kolik?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama