ces-cesky-zoner-software-laka-zakazniky-na-3d-a-photo-studio-14
Software Novinka CES: Český Zoner Software láká zákazníky na 3D a Photo Studio 14

CES: Český Zoner Software láká zákazníky na 3D a Photo Studio 14

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

14. 1. 2012 09:00 4

Brněnská společnost stojící za stejnojmeným softwarem na zpracování fotografií poprvé zavítala na největší veletrh spotřební elektroniky. Na veletrhu ukazovala nejnovější verzi programu Photo Studio, ale zástupci se neváhali pochlubit i připravovanou aplikací pro zařízení s Androidem.

Reklama

Brněnská společnost Zoner Software je jednou z mála českých firem, které zavítaly na mezinárodní veletrh CES. Úkol byl jasný - rozšířit povědomí o softwaru i v USA, kde je podíl uživatelů Photo Studia oproti Evropě zanedbatelný a pochlubit se novinkami nejnovější verze.

Zoner lákal návštěvníky fotografické části veletrhu CES (PMA) na 3D technologie. Na stánku byly rozdávány barevné papírové 3D brýle, které vedle prohlížení 3D fotografií měly ještě jednu důležitou funkci. Návštěvníkům posloužily jako vizitky, což je nepochybně dobrý způsob jak zaujmout.

CES: Český Zoner Software láká zákazníky na 3D a Photo Studio 14
i Zdroj: PCTuning.cz

Poslední verze prezentovaného softwaru Zoner Photo Studio 14 jako první z fotomanažerů na trhu využívá při editaci a zpracování dat technologie CUDA a OpenCL, čímž došlo k výraznému zrychlení práce s fotografiemi. To bylo dalším tahákem, na který Zoner lákal zákazníky, ale návštěva veletrhu není jen o shánění nových uživatelů, ale současně obchodních partnerů.

CES: Český Zoner Software láká zákazníky na 3D a Photo Studio 14
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost chtěla oslovit výrobce fotoaparátů a uzavřít s nimi partnerství, které by obnášelo dodávání Photo Studia k jejich zařízením. Tím se chce v USA prosadit na trhu a přiblížit se úspěchu, jaký má v Česku a Německu. Další očekávanou novinkou je připravovaná aplikace pro Android, kterou ve vývojové verzi nosí lidé ze společnosti ve svých telefonech a ještě nějakou dobu potrvá, než bude k dostání na trhu. Bude se jednat o nástroj pro sdílení fotografií v online úschovně Zonerama.

Zdroj: Zoner.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama