buffalo-predstavilo-take-novou-externi-dvd-vypalovacku
Novinka Buffalo představilo také novou externí DVD vypalovačku

Buffalo představilo také novou externí DVD vypalovačku

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 9. 2013 14:00 3

Kromě zahájení prodeje nových externích USB disků, chystá společnost Buffalo vydat také externí DVD vypalovačku DVSM-PTS58U3.

Reklama

Externí DVD vypalovačka má rozměry 138×152×14,44 mm a váží 220 gramů. Rychlosti vypalování se samozřejmě liší v závislosti na vypalovaném médiu, DVD-R/+R/+RW lze vypalovat rychlostí 8×, zatímco na DVD-R(DL)/+R(DL)/-RW disky zvládne externí vypalovačka zapisovat rychlostí 6×. DVD-RAM disky lze potom vypalovat rychlostí 5× a klasické CD či CD RW disky umí mechanika vypálit rychlostí až 24×.

Buffalo představilo také novou externí DVD vypalovačku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení lze připojit pomocí dvojice USB kabelů, z nichž jeden je umístěn na pravý bok zařízení, zatímco druhý je schován na spodní straně. Jedná se o USB 3.0 kabel, který je určen pro přenos dat a energie, a USB 2.0 kabel, který zajistí dodatečné napájení. Potřebné dodatečné napájení je indikováno světýlkem, umístěným na vrch mechaniky, které se v případě nutnosti připojení druhého kabelu rozsvítí červeně. 

Buffalo představilo také novou externí DVD vypalovačku
i Zdroj: PCTuning.cz

DVSM-PTS58U3 bude k dispozici ve třech barevných provedeních a to konkrétně v černé, stříbrné a bílé. Buffalo se chystá vydat tuto novou optickou vypalovací mechaniku již začátkem příštího měsíce za cenu pohybující se kolem 73 dolarů, tedy za necelých 1 400 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama