bitfenix-survivor-dalsi-snehove-bila-skrin
Novinka BitFenix Survivor: Další sněhově bílá skříň

BitFenix Survivor: Další sněhově bílá skříň

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

28. 11. 2012 09:00 2

Novinku definují hlavně oblé tvary a také vysouvací držátko pro jednoduché přenášení. Nový model s přídomkem White je pak v elegantní bílé barvě.

Reklama

Většinou mají počítačové skříně barvu černou, nebo nějakou z tmavých odstínů stříbrné či šedé. Najdou se ale i barevné paskvily, nebo třeba elegantní bílá. Tou je i nový Survivor White od výrobce BitFenix. Nejedná se o žádného cvalíka, i když k tomu díky oblým tvarům nemá daleko. Jedná se middle tower skříň pro standardní ATX desky.

BitFenix Survivor: Další sněhově bílá skříň
i Zdroj: PCTuning.cz
BitFenix Survivor: Další sněhově bílá skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud začneme interiérem, najdeme zde montážní díru pro snadnou instalaci chladiče na procesor, díry pro jednoduché vedení kabelů a množství pozic pro pevné disky a mechaniky. Pevných disků zde můžete mít až 6, optické mechaniky pak 3. Je zde také místo pro celkem dva 200mm nebo tři 120mm větráky.

Pokud se podíváme na exteriér, v první řadě zaujme modře podsvícené logo výrobce na přední masce. To funguje zároveň jako zapínací tlačítko. Pod krytkou na vrchní straně se pak nachází ovládání LED podsvícení, zvukový vstup/výstup, eSATA, dvě USB 2.0 a dvě USB 3.0. Zajímavé může být také držadlo na přenášení, které lze vysunout ze skříně.

Na trh se BitFenix Survivor White dostane na konci listopadu za cenu 2 500 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama