bitfenix-shinobi-cerna-pc-skrin-pro-hrace-videoher
Novinka BitFenix Shinobi: černá PC skříň pro hráče videoher

BitFenix Shinobi: černá PC skříň pro hráče videoher

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2011 10:00 5

Výrobce klade důraz na rychlou výměnu komponent. Interiér a exteriér je černý. Na povrchu skříně by pak neměly zůstávat otisky prstů.

Reklama

Asijská společnost BitFenix, která se zaměřuje na výrobu herního příslušenství, představila novou počítačovou skříň s názvem Shinobi. Výrobce uvádí, že tento model je určený především hráčům, budiž.

Po designové stránce se jedná o průměr, a to i navzdory tomu, že interiér a exteriér je obléknut do decentní černé barvy. Vyzdvihována je rychlá instalace komponent, stejně jako relativně tichý chod.

Přední část nese trojici 5,25“ šachet pro optické mechaniky. Uvnitř si své místo našlo celkem sedm 3,5“ pozic (je možné využít také nástavce pro instalaci 2,5“ disků) pro pevné disky nebo SSD.

Svrchu je umístěn I/O panel s konektory pro audio a kvartetem USB 2.0 portů. Skříň je kompatibilní se standardy mini-ITX, micro ATX a ATX. Pro chlazení komponent je využíváno zadního 120mm ventilátoru. V případě, že zvolíte průhlednou bočnici, dostanete od výrobce také přední 120mm větrák.

Cena se drží celkem při zemi. Za základní model zaplatíte 49 €. V případě modelu s průhlednou stranou zaplatíte o 10 € více.

BitFenix Shinobi: černá PC skříň pro hráče videoher
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama