benq-uvadi-novy-27-herni-monitor-pro-pc-i-konzole
Novinka BenQ uvádí nový 27“ herní monitor pro PC i konzole

BenQ uvádí nový 27“ herní monitor pro PC i konzole

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2015 15:00 3

Společnost BenQ uvádí nový 27palcový herní monitor RL2755HM, který nabízí Full HD rozlišení, nízkou hodnotu odezvy a funkce pro optimální herní nastavení.

Reklama

Model RL2755HM je dle tiskové zprávy navržen tak, aby splňoval specifické požadavky herního odvětví. Má velmi nízkou hodnotu odezvy 1 ms (GTG), kterou oceníte ve velmi rychlých scénách. Dále je tu režim Fighting Mode se specifickou kalibrací barev pro zvýraznění postav v boji či 20 přednastavených úrovní sytosti, snadno dostupných na obrazovce přes On Screen Display (OSD), umožňujících rychlé a přesné individuální nastavení. K dispozici je také funkce Black eQualizer, skrze kterou lze nastavit úroveň podsvícení tak, aby byla dosažena optimální viditelnost v tmavých místech a zároveň nedošlo k přesvícení světlých scén.

Také design BenQ RL2755HM koresponduje s jeho herním využitím. Kompaktní základna trojúhelníkového tvaru, zakončená neklouzavým pogumovaným povrchem, poskytuje na vnější straně vhodné místo pro odložení herního ovladače. Zatahovací háček na zadní straně monitoru pak umožňuje bezpečné uložení sluchátek, která jsou zároveň vždy na dosah ruky. K dispozici je i organizér kabelů na noze monitoru a hned dva HDMI porty pro připojení PC i konzole zároveň.

Monitor patří do řady BenQ Eye-care, která klade důraz na ochranu očí a snižování únavy při dlouhotrvajícím hraní. Má matný rámeček, eliminující rušivé odlesky světla a disponuje technologií Flicker-free, odstraňující blikání na pozadí monitoru, a Low Blue Light, redukující v několika úrovních vyzařované modré světelné spektrum.

BenQ RL2755HM je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 6799 Kč s DPH v České republice a 245 euro s DPH na Slovensku.

Základní specifikace:

  • Úhlopříčka: 27"
  • Rozlišení: Full HD 1 920 × 1 080 px
  • Typ matice: TN
  • Odezva: 1 ms (GTG)
  • Jas: 300 cd/m2

BenQ uvádí nový 27“ herní monitor pro PC i konzole
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: BenQ TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama