asus-zacne-prodavat-nove-zvukove-karty-essence-stx-ii-a-essence-stx-ii-7-1
Novinka Asus začne prodávat nové zvukové karty Essence STX II a Essence STX II 7.1

Asus začne prodávat nové zvukové karty Essence STX II a Essence STX II 7.1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 6. 2014 12:00 4

Asus představil dvojici zvukových karet, které jsou určeny náročnějším uživatelům. Obě novinky dorazí na český a slovenský trh v červenci/júli. Essence STX II se bude prodávat za 5 399 Kč, resp. 195,99 euro s DPH. Cena karty Essence STX II 7.1, která nabízí plnohodnotný osmikanálový prostorový zvuk a nechybí jí ani sada vyměnitelných operačních zesilovačů, bude 6 699 Kč, resp. 243,99 euro s DPH.

Reklama

Modely Essence STX II a Essence STX II 7.1 navazují na model Essence STX – vůbec první zvukovou kartu pro běžné spotřebitele, která disponovala SNR 124 dB a 600ohmovým sluchátkovým zesilovačem. Obě nové karty obsahují kvalitní komponenty: spoléhají se například na krystalové oscilátory TCXO. K napájení využívají samostatný čtyřkolíkový konektor Molex. Stabilní napájení dále zajišťují regulátory LDO a nechybí ani kondenzátory WIMA. Karty také využívají operační zesilovače MUSES 8920 a MUSES 8820.

Ke kartě Essence STX II 7.1 je k dispozici vícekanálová rozšiřující zásuvná karta (daughterboard). Její instalace je snadná a pohodlná, stačí ji zasunout do sousedního slotu vedle karty Essence STX II 7.1. Každý zvukový kanál lze plně upravovat pomocí devíti patic operačních zesilovačů.

Obě nové karty Essence STX II nabízejí vyměnitelné patice operačního zesilovače, díky nimž mohou uživatelé vytvářet různé barvy a kombinace tónů a obsahují i sadu tří dalších operačních zesilovačů, dva typu Texas Instruments LME49720 a jeden typu MUSES 8820, a také speciální nástroj pro jednoduché vyjmutí mikročipů operačního zesilovače.

Asus začne prodávat nové zvukové karty Essence STX II a Essence STX II 7.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama