asus-vam-da-battlefield-3-k-zakladnim-deskam-i-grafikam
Novinka Asus vám dá Battlefield 3 k základním deskám i grafikám

Asus vám dá Battlefield 3 k základním deskám i grafikám

Z. Obermaier

Z. Obermaier

27. 10. 2011 09:15 10

Společnost Asus se ohlásila, že nyní nabízí speciální řadu produktů s plnou verzí válečné akce studia DICE – Battlefieldu 3.  

Reklama
Asus vám dá Battlefield 3 k základním deskám i grafikám
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Hra Battlefield 3 se u nás prodává několik dní, aktivovat ji lze v našem regionu legálně až zítra. Na internetu se ozývají hlasy, že je to "opruz" mít dva dny hru nainstalovanou a nemoci si ji zahrát. Ptali jsme se přímo v EA a odpověď je celkem logická. V každém regionu se hra aktivuje jiný den, aby se předešlo zhroucení serverů. Pokud by celá planeta aktivovala hru a spustila MP v jeden okamžik, nezahrál by si několik dní nikdo. Servery a aktivační počítače by zkolabovaly a dlouho by trvalo než by nápor uživatelů opadl. Takhle se zátěž rozloží do několika dnů ...

Pokud tedy už netrpělivě čekáte, jeden den už to vydržte. I když náročnost hry není nijak vysoká a na Ultra detaily v plném HD ji zvládne i dvojice GeForce GTX 460 ve SLI nebo lehce přetaktovaná GeForce GTX 580, mnozí budou jistě upgradovat počítač aby měli lepší požitek ze hry. Pro ně připravil Asus speciální nabídku. Pokud si například koupíte desku Rampage IV Extreme, dostanete hru zdarma v balení. Dostupná by tato deska měla být za několik týdnů.

Asus vám dá Battlefield 3 k základním deskám i grafikám
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud byste chtěli hrát přeci jen dříve a platformu měnit nehodláte, je zde možnost si pořídit nějakou grafiku GeForce také s plnou hrou. Jako první přijde na trh GeForce GTX 560Ti ve speciální edici DirectCU II TOP. Následovat ale budou i další modely. Dostupnost u nás zatím oznámena nebyla.

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama