asus-predstavil-herni-sluchatka-echelon-forest-s-armadnim-maskovanim
Novinka Asus představil herní sluchátka Echelon Forest s armádním maskováním

Asus představil herní sluchátka Echelon Forest s armádním maskováním

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2014 21:00 4

Nová sluchátka jsou vybavena 50mm neodymovými měniči a velkými 100mm náušníky, které zajistí pohodlí při nošení, ale i ztlumení okolního hluku. Koncová cena headsetu, který cílí na hráče FPS stříleček, je stanovena na 2 499 Kč, resp. 92,90 euro s DPH.

Reklama

Základní délku sluchátkového kabelu sluchátek je 1,2 m, pomocí přiloženého prodlužovacího kabelu ho však lze o dalších 1,3 m zvětšit. Prodlužovací kabel je v rámci kompatibility s PC a Mac vybaven samostatnými konektory pro sluchátka a mikrofon. Součástí balení je rovněž ochranný cestovní obal, který má stejný maskáčový design jako headset.

V režimu multiplayer mohou hráči FPS titulů udělovat jasné pokyny svým spolubojovníkům nebo se radit o strategii. K tomu slouží vysouvací směrový mikrofon s krytem, který filtruje šumy a stará se o hlasovou komunikaci.

Podle výrobce je headset navržen tak, aby umožňoval pohodlné dlouhotrvající hraní. Velké 100mm náušníky z kvalitní kůže překryjí celé uši, což prý zaručuje kromě pohodlného nošení i izolaci okolních ruchů a lidských hlasů do hodnoty 30 dB. Hlavový most pak zase údajně nabízí optimální sílu přítlaku na libovolně velkou hlavu hráče.

Model Echelon Forest se prodává za 2 499 Kč, resp. 92,90 euro s DPH.

Asus představil herní sluchátka Echelon Forest s armádním maskováním
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama