assassin-s-creed-odyssey-je-nejlepe-prodavanou-hrou-ze-serie-za-posledni-roky
Novinka Assassin's Creed Odyssey je nejlépe prodávanou hrou ze série za poslední roky

Assassin's Creed Odyssey je nejlépe prodávanou hrou ze série za poslední roky

Martina Lipertová

Martina Lipertová

12. 10. 2018 14:00

Společnost Ubisoft si mne ruce. Poslední díl populární série akční RPG Assassin's Creed se prodává nadmíru dobře. Jak uvádí Ubisoft, dokonce se jedná o nejlépe prodávanou hru série za posledních několik let.

Reklama
Assassin's Creed Odyssey je nejlépe prodávanou hrou ze série za poslední roky
i Zdroj: PCTuning.cz

Assassin's Creed Odyssey za první týden v prodejnosti překonala všechny díly Assassin's Creeda, které vyšly na konzolích současné generace (Xbox One, PlayStation 4), tedy jak Assassin's Creed 4: Black Flag (2013), tak i novodobější následovatele Assassin's Creed Unity (2014), Assassin's Creed Syndicate (2015 a Assassin's Creed Origins (2017).

Na internetu se objevila dokonce i zpráva, že Assassin's Creed Odyssey na Steamu dosáhl o 30% více najednou hrajících lidí, než předchozí díl Assassin's Creed Origins z roku 2017.

Pokud Assassin's Creed Odyssey hrajete a jste z něho nadšení, pak vás možná zrovna moc nepotěší, že v roce 2019 žádná Assassin's Creed hra nevyjde. Ubisoft se pravděpodobně vyléčil z předchozího úpadku Assassin's Creed a na příští rok chystá revizi, která předcházela i dvojici Origins a Odyssey.

Assassin's Creed Odyssey v recenzi na PC Tuningu dostala hodnocení 8/10. V předešlé novince se potom můžete podívat také na srovnání grafiky hry pro konzole a PC.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama