apple-si-na-zari-objednal-15-milionu-novych-iphonu-bude-uveden-i-levnejsi-model
Apple Novinka Apple si na září objednal 15 milionů nových iPhonů. Bude uveden i levnější model?

Apple si na září objednal 15 milionů nových iPhonů. Bude uveden i levnější model?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 7. 2011 15:15 8

Dodávky začnou v září, což odpovídá i zpřístupnění iOS 5. Otázkou je, co nového iPhone 5 přinese a zda nebude nakonec uveden i levnější model, o čemž se poslední dobou hojně spekuluje.

Reklama

Podle serveru Digitimes bude příští generace telefonu iPhone představena po prázdninách. Jeho redaktoři vychází z informací dodavatelů různých součástek pro zařízení Applu, že jeden z výrobců (Pegatron; pozn. aut) dostal zakázku na 15 milionů iPhonů (4S nebo 5 či jak se bude jmenovat) s termínem od září.

Firma Pegatron odmítla tuto informaci oficiálně komentovat. Nový model prý nepřinese žádnou výraznější novinku. S jistotou lze počítat s dvoujádrovým procesorem, k dispozici bude větší paměť RAM a také možnost natáčet Full HD video.

Někteří se proto domnívají, že by na trh nakonec mohly zamířit dvě zařízení. Jedno zbrusu nové, další podobné iPhonu 4 se slabším hardwarem a hlavně výrazně nižší cenou na úrovni iPodu Touch.

To by dávalo smysl, neboť jeden model, byť prémiový, těžko může dlouhodobě konkurovat záplavě přístrojů s Androidem. A navíc by to výrazně napomohlo i rozšíření platformy iOS. Nicméně se nedomníváme, že se tato informace nakonec potvrdí.

Apple si na září objednal 15 milionů nových iPhonů. Bude uveden i levnější model?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Digitimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama