apple-pozval-novinare-do-san-francisca-nejspise-predstavi-ipad-3
Apple Novinka Apple pozval novináře do San Francisca, nejspíše představí iPad 3

Apple pozval novináře do San Francisca, nejspíše představí iPad 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 2. 2012 16:15 16

Příští týden ve středu se uskuteční akce, na které bude představena s největší pravděpodobností jedna z nejočekávanějších novinek tohoto roku – třetí generace iPadu.

Reklama

Pokud jste předpokládali, že Apple představí nový iPad druhý týden v březnu, měli jste pravdu. Americký gigant včera v podvečer rozeslal novinářům pozvánky, kde je zve na akci, které proběhne 7. března v San Franciscu v Yerba Buena centru umění.

„Máme něco, co musíte skutečně vidět. A dotknout se,“ uvedl v pozvánce, na které jsou vyobrazeny „podezřele“ jemné ikony systému iOS. Co chce firma s logem nakousnutého jablka světu ukázat, zatím nebylo oficiálně oznámeno.

Vše ale nasvědčuje tomu, že představí novou generaci iPadu, s čtyřjádrovým procesorem a displejem s vysokým rozlišením 2048 × 1536 pixelů.

Podle některých zpráv by se uživatelé u nového modelu měli dočkat i vylepšené přední a zadní kamery, podpory LTE a větší výdrže na baterii. iPad 3 je prý totiž o 0,8 milimetru tlustší, než iPad 2, vyplývá to ze zprávy na serveru Macrumors.

Apple pozval novináře do San Francisca, nejspíše představí iPad 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Macrumors

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama