apple-nove-verzi-systemu-se-dari-os-x-lion-ma-1-milion-stazeni-behem-prvniho-dne
Apple Novinka Apple: Nové verzi systému se daří, OS X Lion má 1 milion stažení během prvního dne

Apple: Nové verzi systému se daří, OS X Lion má 1 milion stažení během prvního dne

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

22. 7. 2011 11:00 15

OS X Lion si vede více než dobře a jeho raketový start z něj udělal nejrychleji prodávaný OS v historii společnosti Apple.

Reklama

Spousta zákazníků společnosti s logem nakousnutého jablíčka má již Mac OS X Lion na svém zařízení stažený a plně jej využívá. Nyní byla zveřejněna zpráva, že „aktualizace“ v ceně 30 dolarů si vede víc než dobře. Celý 1 milion stažení během prvního dne dostupnosti je nejen dobrým výsledkem, ale také historickým úspěchem kalifornského giganta. Prodeje Lionu jsou totiž rychlejší, než tomu bylo u všech ostatních operačních systémů společnosti doposud.

Apple: Nové verzi systému se daří, OS X Lion má 1 milion stažení během prvního dne
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Systém lze prozatím stahovat pouze z Mac App Store, přičemž zakoupit jej lze i na flashdisku v obchodech Apple Premium Reseller za dvojnásobnou cenu oproti stažení. Instalační soubor má cca 4 GB

To jen nahrává tvrzení maketingu firmy, že se jedná o „Best OS we've ever made“- „Nejlepší OS co jsme kdy vytvořili“. Zda tomu tak opravdu je, nechť posoudí každý sám.

Na jaké novinky Mac OS X Lion láká? Z těch hlavních stojí za zmínku multitouch ovládání v celém prostředí systému, další úpravy pro pohodlné přepínání aplikací díky Mission Control a jak si můžete všimnout na přiloženém videu, stále důležitější jsou pro ovládání systému gesta. Změn je více než 250 a pokud vás zajímají všechny, určitě se podívejte na oficiální stránky OS X.

Zdroj: Apple

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama