apple-ipad-pro-by-mel-dorazit-uz-tento-tyden
Apple Novinka Apple iPad Pro by měl dorazit už tento týden

Apple iPad Pro by měl dorazit už tento týden

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 11. 2015 13:00 1

V září představený 12,9palcový tablet iPad Pro by se tento týden měl dostat do prodeje. Apple bohužel přesné datum neuvedl, ale podle webu GSMArena by se tak mělo stát 13. listopadu. Původní zvěsti ovšem tvrdili, že tablet půjde do prodeje už 11. listopadu.

Reklama

Bohužel všechny tyto informace přichází od blíže nespecifikovaných zdrojů, nebo od prodejců. Apple tyto informace nepotvrdil, ba co víc – na oficiálních stránkách společnosti u produktu iPad Pro stojí, že bude dostupný v průběhu listopadu. Kalifornská společnost tak má na uvedení iPadu Pro na trh teoreticky ještě tři neděle.

Apple iPad Pro by měl dorazit už tento týden
i Zdroj: PCTuning.cz

iPad Pro je obří tablet (305 mm × 220,3 mm × 6,9 mm) s 12,9palcovým displejem a přiloženým stylusem, který je určen pro profesionály. Tablet bude pohánět 64bitový procesor A9X, jemuž budou pohánět 4 GB paměti RAM.

Aplikace, hry a multimédia si budeme ukládat do 32 GB vnitřního uložiště, případně do 128 GB vnitřního prostoru, za nějž si ovšem 150 dolarů připlatíte.

I přes obří úhlopříčku by iPad Pro měl vydržet v chodu až 10 hodin. Ve standby režimu by se pak tato doba měla natáhnout až na několik dní.

Základní cena iPadu Pro byla v USA stanovena na 799 dolarů. Jeho české ceny bohužel zatím neznáme.. Bližší hardwarové specifikace iPadu Pro získáte na PC Tuningu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama