antec-predstavil-dalsi-modely-psu-s-vysokym-vykonem
Novinka Antec představil další modely PSU s vysokým výkonem

Antec představil další modely PSU s vysokým výkonem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 8. 2013 10:00

Společnost Antec oznámila celosvětovou dostupnost dalších modelů oceňovaných napájecích zdrojů s vysokým výkonem ze série "High Current Gamer M". 

Reklama

Jedná se konkrétně o dva nové modely, jeden 750W a jeden 850W zdroj, které nesou označení HCG-750M a HCG-850M. Tyto modely získaly další nadstandardní funkce oproti stávajícím sourozencům s nižším příkonem. Mezi tyto funkce patří například hybridní modulární design nebo 16 pinové zásuvky, které zvyšují flexibilu tím, že zdvojnásobují modulární připojení. Zdroj také podporují připojení dvou 8 pinových konektorů. A dalších 10, 12, 14 a 16 pinových rozhraní. 

Antec představil další modely PSU s vysokým výkonem
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba ventilátory jsou dále vybaveny 135 mm ventilátorem, využívajícím kuličkové ložisko. Ventilátor disponuje bílým LED podsvícením s vypínačem. Zdroje by měly být navržen jako kombinace výkonu a účinnosti. Jsou založeny na DC-DC topologii. Oba modely mohou bez problémů běžet při teplotě 50°. Zdroje jsou totiž vybaveny dvěma napájecími větvemi, které jsou chráněny 7 vrstvou CircuitShield IC ochranou. 

Antec HCG-850M

Zdroje mají účinnost certifikace 80 PLUS BRONZE. Zdroje využívají také "heavy-duty" kondenzátory. Co se týče kabeláže, je zdroj opatřen Stealth Wires opletením kabelů pro snazší cable management.  Na zdroje se také vztahuje 5letá záruka od výrobce

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama