anketa-jak-casto-kupujete-novou-grafickou-kartu
Novinka Anketa: Jak často kupujete novou grafickou kartu?

Anketa: Jak často kupujete novou grafickou kartu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2011 14:00 20

Grafika je jednou z počítačových komponent, která je nejčastěji vyměňována. A to především kvůli nedostačnému výkonu. Někteří se svým stávajícím modelem vydrží jen několik měsíců, pro další se naopak stane partnerem i na několik let.

Reklama

Grafické karty dlouhodobě patří mezi nejčtenější témata na našem serveru a tak nás v dnešní anketě zajímá, jak často je vlastně měníte? Někteří z vás určitě vybírají výhradně podle značky, pro jiné je zase stěžejní hlavně poměr cena/výkon.

K častější výměně, tj. jednou a vícekrát do roka, sáhnou nejspíše notoričtí hráči a nadšenci do hardwaru a přetaktovači, kteří mají dostatek finančních prostředků a nespokojí se v podstatě s ničím jiným, než s tím nejvýkonnějším na trhu.

Obecně je ale nejčastějším důvodem, proč většina z vás přemýšlí o nákupu nové grafiky, malá výkonnost. Přeci jen, některé moderní hry jako Metro 2033 jsou velmi náročné a při plném nastavení padají FPS dolů rychlostí letícího piána z hradu Křivoklát. Dalším důvodem může být aktualizace hardwaru celé sestavy, kam pochopitelně spadá i grafická karta.

A jak často měníte grafiku vy? Jednou do roka nebo v kratším intervalu? Nezapomeňte hlasovat v naší anketě na titulní stránce v pravém sloupci. Nebo se rovnou podívejte na výsledky.

Anketa: Jak často kupujete novou grafickou kartu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama