aktualizace-pro-novy-paperwhite-prinasi-funkce-goodreads-a-freetime
Novinka Aktualizace pro nový Paperwhite přináší funkce Goodreads a FreeTime

Aktualizace pro nový Paperwhite přináší funkce Goodreads a FreeTime

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 11. 2013 12:00

Včera přišel Amazon s aktualizací Fire OS pro tablety Kindle HD a HDX, dnes čeká aktualizace firmware také nový eReader Kindle Paperwhite ve své druhé variantě.

Reklama

Pokud jste četli naší recenzi druhého vydání čtečky elektronických knih Kindle Paperwhite, určitě jste si povšimli, že na čtečce chybí některé výrobcem slibované funkce. Nyní se těchto zajímavých funkcí dočkáme s novou aktualizací. Dočkáme se možnosti sdílet své pocity a postřehy z právě čtené knihy prostřednictvím sociální sítě Goodreads, kterou v březnu Amazon koupil.

Aktualizace přináší také funkci Kindle Freetime, která je určena především dětem, protože by malé čtenáře měla motivovat ke čtení. Prostřednictvím rodičovské kontroly mohou rodiče snadno nastavit cíle čtení pro své dítě a zároveň sledovat jeho pokrok. Když dítě dosáhne určitého cíle, je odměněno pomocí udělení jakýchsi odznaků (achievement).

Aktualizace pro nový Paperwhite přináší funkce Goodreads a FreeTime
i Zdroj: PCTuning.cz

Posledním vylepšením je možnost tvorby kolekcí v rámci cloudu Amazon. Prozatím čtečka nabízela možnost tvorby kolekcí pouze v rámci zařízení. Nyní si své knihy, noviny, časopisy a články můžete třídit i v rámci volného 5 GB cloud prostoru. Tato funkce je spjata s technologií Whispersync, pomocí které se synchronizují sbírky a kolekce ze všech vašich Kindle zařízení či aplikací. 

Pokud jste vlastníky druhé generace Kindle Paperwhite, rozhodně si stáhněte tuto aktualizaci, která výrazně rozšiřuje schopnosti této nasvícené čtečky elektronických knih. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama