adobe-bude-ve-spolupraci-s-microsoft-vyvijet-nove-animacni-aplikace
Novinka Adobe bude ve spolupráci s Microsoft vyvíjet nové animační aplikace

Adobe bude ve spolupráci s Microsoft vyvíjet nové animační aplikace

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 10. 2014 14:00 4

Během keynote na konferenci Adobe MAX oznámil generální ředitel společnosti Microsoft Satya Nadella, že Microsoft navazuje úzké partnerství s firmou Adobe Systems, jehož výsledkem by mělo být několik nových aplikací.

Reklama

V první řadě by se mělo jednat o software, který by měl být využit pro tvorbu animací. Chystané aplikace by měly být vystavěny tak, aby byly optimalizovány pro operační systém Windows 8.1 a jeho ovládací prvky. Prvním plodem spolupráce obou firem je projekt nazvaný Animal. Mělo by se jednat o aplikaci sloužící ke tvorbě animací, která bude zahrnovat prvky pro rozpoznávání hlasu a gest. 

Adobe bude ve spolupráci s Microsoft vyvíjet nové animační aplikace
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Projekt Animal je v podstatě raná verze chytaného kusu software, který bude umožňovat uživatelům vytvářet animované postavy a následně je ovládat pomocí pohybů a řeči prostřednictvím webové kamery. Během prvního dema, v němž byl software představen, byl Animal spuštěn na tabletu Surface Pro 3. Software by tudíž mělo být možné provozovat na téměř všech moderních zařízeních s Windows 8.1. Samozřejmě pokud na provoz aplikace výkonnostně stačí. Video ukázku dema si můžete prohlédnout zde.

Na základě nově navázané spolupráce slibuje Adobe, že v budoucnu plánuje přijít s více aplikacemi, které budou optimalizovány pro dotykové ovládání operačního systému Windows 8.1. Pokud máte zájem o beta verzi aplikace Project Animal, můžete se zapsat k jeho testování zde.  

Zdroj: Mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama