acer-quad-core-smartphone-s-dual-sim
Novinka Acer quad-core smartphone s dual-SIM

Acer quad-core smartphone s dual-SIM

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 4. 2013 16:00 1

Acer představil svůj chytrý telefon Liquid E2 vybavený 1,2 GHz quad-core procesorem, 1 GB pamětí a 4 GB úložné kapacity.

Reklama

Podle výrobce je telefon speciálně navržen pro multimediální nadšence. Smartphone navíc nabídne variantu s prostorem pro dvě SIM karty. Díky protokolu HSPA+ nám také umožní rychlý převod dat a to rychlostí až 42 Mbit/s.

Čtěte více o chytrých telefonech na svetaplikaci.tyden.cz.

Smartphone má 4,5 palcový IPS displej, který nabídne rozlišení 960×540 pixelů. Také disponuje 8 megapixelovým fotoaparátem, který je vhodný i pro nahrávání videa s rozlišením 1080p při rychlosti 30 snímků za sekundu (fps). Acer také uvádí, že Liquid E2 je vybaven duálním reproduktorovým systémem s podporou DTS multi-kanálovým zvukem. To by mělo umocnit požitek při poslouchání hudby či sledování videa. 

Acer quad-core smartphone s dual-SIM
i Zdroj: PCTuning.cz

Telefon má rozměry 131×68×10 mm a váží 140 g a to včetně 2000 mAh baterie. Mezi další vybavení telefonu patří samozřejmě WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 + EDR, FM přijímač, GPS, slot pro vložení micro-SD karty, micro-USB port, akcelerometr, e-kompas, světelný senzor, senzor přiblížení. Telefon pracuje na operačním systému Android 4.1 Jelly Bean.

Acer quad-core smartphone s dual-SIM
i Zdroj: PCTuning.cz

Acer Liquid E2 bude k dispozici ve dvou barvách a to "Rock Black" a "Classic White", jinými slovy v černé a bílé. Model s jednou SIM by měl stát 229 euro, tedy téměř 6 000 Kč, zatímco dual SIM verze se bude prodávat za 249 euro, což je skoro 6 500 korun.

Zdroj: Hardware.info

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama