acer-predstavil-tri-rady-svych-novych-monitoru-se-4k2k-a-wqhd-rozlisenim
Novinka Acer představil tři řady svých nových monitorů se 4K2K a WQHD rozlišením

Acer představil tři řady svých nových monitorů se 4K2K a WQHD rozlišením

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 8. 2014 08:00

Společnost Acer oznámila vydání třech zcela nových řad monitorů, které se mohou pochlubit vysokým rozlišením a zahrnují modely s velikostmi úhlopříčky od 27 do 32 palců. 

Reklama

Jednotlivé modely všech tří řad nabídnou buď rozlišení 4K2K (3840 × 2160 pixelů), nebo rozlišení WQHD (2560 × 1440 pixelů). Těšit se tak můžeme na solidní pracovní plochu. Všechny modely by se měly pochlubit také slušnými pozorovacími úhly většími 178 stupňů v obou směrech.  

První série označená jako B6 se zaměřuje na komerční trh, jedná se tedy o řadu monitorů pro běžné domácí užití. K dostání budou modely s velikostí úhlopříčky až 32 palců. U všech modelů se dočkáme také nastavitelného stojanu, který umožňuje monitor naklonit od -5 do 35 stupňů a otáčet do stran až o 60 stupňů. 

Acer představil tři řady svých nových monitorů se 4K2K a WQHD rozlišením
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá řada je pojmenovaná jako CB0 a skládá se z několika monitorů, které cílí zejména na malé a menší podniky a uživatele, kteří pracují z domova. Aby byl zajištěn solidní komfort i při dlouhodobé práci na PC, nabídnou tyto modely technologie Acer EyeProtect a ColorPlus. Jak jste jistě uhodli, první technologie chrání oči a snižuje jejich únavu při delším používání, zatímco druhá zajišťuje dobrou reprodukci barev. 

Třetí řada s přídomkem XB0 je určena zejména vášnivým hráčům, o čemž svědčí zejména integrace technologie G-SYNC. Ta synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX a zajišťuje tak plynulé hraní a zároveň zabraňuje nežádoucímu micro-stutteringu.

Acer představil tři řady svých nových monitorů se 4K2K a WQHD rozlišením
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny modely těchto tří sérií by se měly na trhu objevit již během několika příštích dní. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama