acer-oznamil-vydani-notebooku-aspire-m5-s-jadrem-haswell
Novinka Acer oznámil vydání notebooku Aspire M5 s jádrem "Haswell"

Acer oznámil vydání notebooku Aspire M5 s jádrem "Haswell"

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 7. 2013 14:00 3

Acer rozšířil svoji stávající M5 řadu notebooků o model s označením M5-583P-6428, který by měl kombinovat vysoký výkon a dlouhou výdrž baterie.

Reklama

M5-583P přináší do této řady mnoho nových technologií a funkcí, které zahrnují například Intel Core i5 procesor ze 4. generace procesorů s architekturou "Haswell", dále třeba Intel Wireless Display (WiDi) technologii a výkonný reprodukční systém. Model M5-583P je již nyní exkluzivně nabízen v Best Buy obchodech po celé Americe.

Konstrukce je velmi tenká, konkrétně méně než jeden palec široká. M5-583P má také sportovně laděné kovové tělo s čistými rovnými liniemi. Na spodu notebooku je notebook opatřen "soft touch" povrchem, což dopomáhá snadnému uchopení a přenášení. Povrch notebooku je vyveden z hliníku s kartáčovanou úpravou. Zařízení nabídne také podsvícenou klávesnici. Dále notebook disponuje 15,6 palcovým displejem s vysokým rozlišením z "edge-to-edge" skla. Displej s HD rozlišením je také multi-dotykový s možností sejmutí až 10 bodů naráz. Notebook má na palubě také operační systém Windows 8.

Acer oznámil vydání notebooku Aspire M5 s jádrem "Haswell"
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě výkonného procesoru Intel 4. generace Core i5, je notebook vybaven 8 GB RAM pamětí a 500 GB pevným diskem. M5-583P je také poháněn PowerSmart 4-článkovou Li-Pol baterií s kapacitou 3560 mAh, která zajistí solidní výkon po dobu až 6,5 hodiny. Baterie PowerSmart mají navíc dlouhou životnost a to až 1000 nabíjecích cyklů (až 4 roky). Pokud Vám nestačí 15,6 displej, lze k notebooku připojit velký monitor nebo televizi pomocí bezdrátového připojení WiDi, nebo kabelově pomocí HDMI. Na notebooku naleznete také kameru s vysokým rozlišením. Acer vybavil svůj nový přírůstek také výkonným zvukovým systémem Dolby Home Theater v4, který je reprodukován pomocí čtyř 2 wattových reproduktorů na přední straně notebooku. 

Acer Aspire M5-583P-6428 je již k dispozici ve Spojených státech za doporučenou maloobchodní cenu 699,99 amerických dolarů, což je necelých 14 200 korun. Za kolik se notebook dostane k nám zatím není zřejmé.

Zdroj: TechPowerUp

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama