A zase ten GOG – jarní výprodej je v plném proudu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka A zase ten GOG – jarní výprodej je v plném proudu

A zase ten GOG – jarní výprodej je v plném proudu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

26. 3. 2024 20:20 2

Jsme sice hlavně technokraté, ale taky rádi paříme. GOG nás vydatně zásobuje a cpe nám pod nos co měsíc nějaký ten výprodej. A tak vás na něj upozorníme. Nemáte zač.

Reklama

Můžete namítat, že i Steam nebo Epic neustále cpou nějaké slevy a hry zdarma. Jenže jedině GOG vám dovolí stahovat instalátory her a uložit si je na horší časy bez internetu. To je obrovská výhoda oproti konkurenci, ale chce to mít i obří disk, abychom my hoardeři mohli své instalačky skladovat na věčné časy. A ano, ten výprodej. Inu jarní výprodej započal 20. 3. 2024 a potrvá až do 3. 4. 2024, takže máte ještě týden na utracení chechtáků.

Kromě jasných bestsellerů jako Zaklínač 3 GOTY nebo Cyberpunk 2077 by vás mohl zajímat třeba God of War za 25 EUR, který byl až donedávna pouze na Steamu. Mým horkým tipem je Mad Max, zběsilá postapokalyptická řežba za směšnou cenu 4 EUR. Nebo možná vzkříšení Alone in the Dark? Legendární adventura z devadesátek v novém strašidelném kabátě, ačkoli ta 10% sleva z 59.99 EUR je spíš úsměvná – jde o nový titul, tudíž na 50% budeme muset počkat. Ale jinak si můžete vybírat více než 5500 her, datadisků a extra bonusů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama