2-zari-bude-predstaveny-vykonny-smartphone-meizu-mx3
Novinka 2. září bude představený výkonný smartphone Meizu MX3

2. září bude představený výkonný smartphone Meizu MX3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 8. 2013 08:30 1

Výrobce Meizu míří vysoko. Připravovaná novinka MX3 se bude chtít po stránce výbavy zařadit mezi absolutní špičku. Chybět nemá velký displej a 2 GB RAM. Úlohu výpočetní jednotky telefonu bude plnit výkonný čipset od Samsungu, konkrétně tolik opěvovaný Exynos 5 Octa. Zatím není známo, kdy se chystané Meizu dostane do prodeje.

Reklama

Nepřehlédněte:

FILM JOBS V AMERICKÝCH KINECH PROPADL, DISTRIBUTOR ČEKAL VYŠŠÍ TRŽBY

Meizu MX3 bude mít rozměry 71 × 140 × 8 milimetrů. Co se proporcí týče, zařadí se tak po bok dnešních top modelů. Displej nabídne úhlopříčku 5,1 palce a předpokládá se Full HD rozlišení 1920 × 1080 px. Z obrázků je patrné, že obrazovku obtéká tenký černý rámeček, hrany jsou zaoblené.

Spodní část telefonu, kde se nachází kulaté tlačítko, které obepíná svítící mezikruží (možná bude plnit úlohu notifikační diody), je stříbrná. Smartphone poběží na systému Android 4.2 Jelly Bean, který výrobce doplnil vlastním uživatelským rozhraním Flyme ve verzi 3.0.

Operační paměť nového Meizu má mít velikost 2 GB, uživatelská pak bude mít hodnotu 32, 64, nebo dokonce 128 GB. Pomocí hlavního fotoaparátu budou moci zákazníci pořizovat Full HD video a snímky v rozlišení třináct megapixelů.

Více detailů, včetně ceny a dostupnosti, bude známo po oficiálním představení novinky, které se uskuteční 2. září.

2. září bude představený výkonný smartphone Meizu MX3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techkiddy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama