To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 6. 2015 14:00 10

Seznam kapitol

1. Electronic Entertainment Expo 2. Bethesda: Doom 4, Dishonored 2 3. Bethesda: Fallout 4, Fallout Shelter + konference 4. Microsoft - zpětná kompatibilita her, nový ovladač atd. 5. EA: NFS, Star Wars: Battlefront a Mirror's Edge
6. Ubisoft: South Park, AC: Syndicate, Ghost Recon Wildlands 7. Ubisoft: The Division 8. Sony: Hitman, Firewatch, Projekt Morfeus 9. Nintendo, Square Enix

Tak jako každý rok se i letos všichni významní vývojáři, herní redaktoři, ale i řadoví herní fanoušci sjeli do Los Angeles. Probíhá tam totiž nejvýznamnější videoherní výstava na světě, na které nesmíte chybět – alespoň virtuálně. Připravili jsme pro vás souhrn toho nejzajímavějšího, co dosud přinesly všechny významné tiskové konference. Nahlédněte!

Reklama

Výstava E3 je významným milníkem světa videoher. Vývojáři nám na této výstavě představují své budoucí vize, odtajňují nové projekty, anebo nám do hlav tlačí stávající (rozuměj již vydané) hry. Novináři zase baží po senzacích a nových informacích, kterými pak vydatně krmí svoje čtenáře.

Hnacím motorem celé E3 jsou ale samozřejmě natěšení hráči, kteří si své dlouho očekávané hry konečně na vlastní kůži vyzkoušejí a díky početným prezentacím získají povědomí o obecném videoherním dění, plus si samozřejmě sesumírují tituly, které budou po příští měsíce bedlivě sledovat a na jejichž vydání se budou opravdu těšit.

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

E3 je tak nejen výstavou, ale také jakousi oslavou videoher jako takových. Bohužel Los Angeles pro našince není běžně dostupné, a to ani pokud byste se ho rozhodli navštívit přes víkend. Proto nezbývá než sledovat dění hezky zpovzdálí, což má také své přednosti. Nikde se nemusíte tlačit a navíc můžete peníze, které ušetříte, investovat třeba do upgradu svého počítače – E3 totiž naznačuje, že pokud jste to neudělali už s příchodem GTA V a Zaklínače 3, stejně k tomu nejspíše budete donuceni nově oznámenými hrami v tomto či příštím roce.

Herní výstava E3 (Electronic Entertainment Expo) oficiálně probíhá po celý tento týden. Základní kámen výstavy E3 – tedy sedm nejsledovanějších konferencí známých videoherních společností (Bethesda, Microsoft, Sony, EA, Ubisoft, Square Enix a Nintendo) – jsou ale už dávno za námi, takže si shrneme, co podstatného nám přední vývojáři přinesli. A buďte si jistí, že se máte na co těšit!

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama