autor: Redakce PCT , publikováno 18.11.2016

Informace o otevírací době, přehled akčních nabídek, nákupní seznam, on-line kuchařka či hodnocení prodejny. To je seznam základních funkcí nové stejnojmenné aplikace společnosti Kaufland. Ta je ke stažení zdarma jak pro mobilní telefony s operačním systémem Android na platformě Google Play, tak i pro uživatele telefonů iPhone v App Store.

Kaufland spouští on-line aplikaci

Základní funkce aplikace Kaufland zpříjemní svým uživatelům nakupování hned v několika směrech. Přehled o otevírací době nejbližší prodejny včetně přesné adresy a kontaktních informací ocení všichni, kteří potřebují uskutečnit nákup zejména v pozdějších hodinách například v lokalitě, kterou zrovna projíždějí. Naproti tomu funkce vlastního nákupního seznamu, který lze jednoduše sdílet s rodinou či přáteli, usnadní promyšlené nakupování při příležitosti nejrůznějších oslav nebo setkání. On-line kuchařka s recepty napříč českou i mezinárodní kuchyní s detailními postupy a nutričními hodnotami může jak vylepšit menu zkušených gurmánů, tak zachránit první pokusy kuchařů - začátečníků. Prostřednictvím aplikace Kaufland mohou její uživatelé velmi snadno zaslat dotaz či připomínku adresovanou konkrétní prodejně. Více informací naleznete na stránkách www.kaufland.cz/aplikace

Kaufland spouští on-line aplikaci

Kaufland spouští on-line aplikaci Kaufland spouští on-line aplikaci