chytra-internetova-televize-kuki-je-dostupna-nove-i-pro-apple-tv
Apple Novinka Chytrá internetová televize Kuki je dostupná nově i pro Apple TV

Chytrá internetová televize Kuki je dostupná nově i pro Apple TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2019 14:00

Společnost Apple rozšiřuje nabídku pro platformu Apple TV o internetovou televizi Kuki. Uživatelé tak nyní mohou využívat všechny výhody televize Kuki včetně zpětného přehrávání až 168 hodin nebo vyhledávání pořadů podle žánrů, herců, hodnocení a roku vydání.

Reklama

Aplikace Kuki je dostupná pro tvOS, tedy Apple TV od 4. generace. „Vyhledat ji lze jednoduše v aplikaci App store. Poté se snadno nainstaluje přímo do Apple TV a spustí podle pokynů na obrazovce,“ vysvětluje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák. Po instalaci si zákazník může v Kuki kontě vybrat požadovaný tarif nebo se přihlásit s již existujícím účtem pro Kuki.

Televize Kuki je již od dubna k dispozici i v mobilních telefonech a na tabletech díky novým podporovaným aplikacím. Díky současné podpoře Apple TV tak Kuki rozšířila seznam podporovaných zařízení o další atraktivní platformu. „V blízké době plánujeme rozšířit naše služby také pro uživatele LG TV,“ doplnil Tovarňák.

Při využití nabídek některých mobilních operátorů zaměřených na streamovací služby navíc mohou diváci sledovat televizi Kuki bez čerpání mobilních dat. K dispozici mají více než 33 000 pořadů o celkové délce zhruba 25 000 hodin. K dispozici je Kuki také v televizorech s operačními systémy Android TV a TIZEN nebo například jako součást set-top boxů.

Chytrá internetová televize Kuki je dostupná nově i pro Apple TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama