samsung-galaxy-s10-by-mohl-prijit-ve-3-velikostech-a-s-ultrazvukovym-snimacem
Novinka Samsung Galaxy S10 by mohl přijít ve 3 velikostech a s ultrazvukovým snímačem

Samsung Galaxy S10 by mohl přijít ve 3 velikostech a s ultrazvukovým snímačem

Martina Lipertová

Martina Lipertová

17. 7. 2018 12:00

Nejhůře utajovaným tajemstvím technologického světa je, že Samsung by svou vlajkovou loď Galaxy S10 chtěl vybavit ultrazvukovým snímačem. To nyní potvrdil šéf mobilní divize DJ Koh.

Reklama

DJ Koh se před pár dny vydal do Číny, aby zde vedl debatu se svými fanoušky. Na dotaz, zdali Galaxy S10 bude mít optický snímač otisků prstů pod obrazovkou, přitom naznačil, že společnost Samsung nepoužije optický senzor, ale mohla by zvolit ultrazvukový.

Samsung Galaxy S10 by mohl přijít ve 3 velikostech a s ultrazvukovým snímačem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zajímavé je, že tuto možnost před pár dny zmínil analytik mobilního průmyslu Ming-Chi Kuo, který navíc předpověděl, že Galaxy S10 přijde ve třech velikostech – 5,8palcový, 6,1palcový a 6,4palcový. Podle jeho nejnovější předpovědi by pak ultrazvukový snímač otisků prstů měl být pouze ve dvou větších modelech (6,1 a 6,4“).

Ultrazvukový snímač by měl v ideálním případě snímat otisky prstů na velké ploše displeje, a to i pokud vaše prsty budou silně znečištěné. Technologické společnosti však zatím neukázaly ultrazvukový snímač, který by jasně předčil svého předchůdce. Tak například ultrazvukový snímač ve Vivo X21 zůstává jasně za očekáváním. Snad se Samsungu podaří technologii doladit, aby byl ultrazvukový snímač v jeho mobilech skutečně k užitku.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama