air-bank-predstavuje-mobilni-aplikaci-my-air
Novinka Air Bank představuje mobilní aplikaci My Air

Air Bank představuje mobilní aplikaci My Air

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 8. 2017 11:00

Před několika dny byla vydána nová mobilní aplikace My Air od Air Bank. Najdete v ní přihlášení pomocí otisku prstu, vylepšený vzhled a pár dalších novinek. Pokud aplikaci již máte nainstalovanou a máte zapnuté automatické aktualizace, nemusíte vůbec nic dělat, nová verze se vám do smartphonu stáhne automaticky.

Reklama

Jaké novinky najdete v aplikaci My Air:

- Na zařízeních s Androidem a iOS se do aplikace nově přihlásíte i pomocí otisku prstu. Pokud si tuhle možnost nastavíte, budete platby potvrzovat jednoduchým podpisovým heslem.

- Ve verzi pro iOS najdete vylepšený Chytrý přehled, tedy úvodní obrazovku s přehledem zůstatků na svých účtech, půjček nebo stavu bonusového úročení.

- Verze pro Android prošla kompletní grafickou přeměnou a kromě nového Chytrého přehledu v ní najdete i nové přehledy běžného a spořicího účtu, plateb nebo půjček, vylepšené obrazovky Šanonu a kódu pro výběr u Sazky, novou mapu a další novinky.

- U každého našeho bankomatu najdete v aplikaci informace, zda umožňuje i vklad, nebo jen výběr, a jeho případnou provozní dobu. Stejně tak se dozvíte, jestli je bankomat bezbariérový.

Více podrobností o aplikaci My Air a odkazy na stažení najdete na stránce aplikace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama