v-cr-se-zacal-prodavat-zeleny-huawei-p10
Novinka V ČR se začal prodávat zelený Huawei P10

V ČR se začal prodávat zelený Huawei P10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2017 13:30

Vlajková loď společnosti Huawei je na českém trhu dostupná už i v atraktivní zelené variantě, tzv. greenery. Ta byla představená už během globálního uvedení v Barceloně jako výsledek spolupráce s Pantone Color Institute. Nové provedení doplňuje již dříve v ČR dostupné verze Graphite Black, Mystic Silver, Prestige Gold a Dazzling Blue a aktuálně si ho mohou zákazníci obstarat exkluzivně v síti prodejen Mironet a Mobil Pohotovost.

Reklama

Huawei P10 je celokovový smartphone s úhlopříčkou displeje 5,1 palce, který je vybaven druhou generací duálního fotoaparátu, na jehož vývoji se opět podílela společnost Leica. Hlavní fotoaparát (12MPx barevný snímač a 20MPx černobílý snímač), nově disponující optickou stabilizací obrazu, doplňuje přední 8Mpx snímač pro selfie a videohovory, jenž je rovněž certifikován značkou Leica.

Čtečka otisku prstů se u „pé desítky“ přesunula na přední stranu a nově slouží také jako ovládací prvek zařízení. Telefon se chlubí i nadstandardním výkonem díky procesoru Kirin 960 a 4 GB RAM a energií ho zásobí 3200mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení SuperCharge (5V/4,5A).

Doporučená cena Huawei P10 je stanovena na 15 999 korun s daní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama