rollei-obohacuje-nabidku-o-blesky-s-funkci-ttl
Novinka Rollei obohacuje nabídku o blesky s funkcí TTL

Rollei obohacuje nabídku o blesky s funkcí TTL

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2016 19:00

Společnost Rollei rozšiřuje svojí nabídku a uvádí na náš trh další blesky pro fotoaparáty Canon a Nikon s funkcí TTL. Nové dva modely dostaly pojmenování Flash Unit 56 a Flash Unit 58.

Reklama

Obě nové zábleskové jednotky Rollei umožňují použití v automatickém režimu TTL, nebo v plně manuálním režimu. Ideální nastavení blesku lze docílit v režimu TTL, kdy blesk získá hodnoty naměřené fotoaparátem a automaticky upraví nastavení pro optimální nasvícení zachycované scény. Navíc díky vysokorychlostní synchronizaci umožňuje použití závěrky až do 1/8000. Oba nové modely mohou být také použity v režimu master/slave.

Rollei Flash Unit 58 má integrované LED světlo, které může být použito k nasvícení, nebo pro kontrolu stínů. Všichni fotografové, kteří často cestují, ocení možnost využít k napájení jak dobíjecí lithium-iontovou baterii, tak i běžné baterie typu AA. Směrné číslo modelu Rollei Flash Unit 56 je 56 a model Flash Unit 58 má směrné číslo 58.

Obsah balení belsku Rollei Flash Unit 56 a Rollei Flash Unit 58 je také stojánek pro použití jako externí blesk, On-Flash difuzor a ochranný obal.

Doporučené koncové ceny jsou:

  • Rollei Flash Unit 56 – 4000 Kč s DPH
  • Rollei Flash Unit 58 – 5 400 Kč s DPH

Rollei obohacuje nabídku o blesky s funkcí TTL
i Zdroj: PCTuning.cz

Záruka na blesky Rollei je 24 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama